ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘Fragments of our era’

//ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘Fragments of our era’
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ΛΕΣΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ν.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της, με τίτλο FRAGMENTS OF OUR ERA.

Μια φωτογραφική περιπλάνηση χωρίς ορισμούς, που καταγράφει τη μετεξέλιξη της εποχής μας, όπως αυτή εκφράζεται από την προσωπική οπτική των μελών της Λέσχης μας. Πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, που ανταγωνίζονται αφηρημένες ένοιες, ψάχνουν μια θέση στο παρόν και μας καλούν στο δικό τους ταξίδι, μέσα από μια μακρά, εσωτερική διαδρομή, όπου 30 φωτογράφοι πραγματεύονται τη σχέση ζωής και τέχνης.

Η Λέσχη Φωτογραφίας οργανώθηκε και δραστηριοποιείται υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη από το 2006 και είναι μια πολιτιστική προσφορά του σωματείου Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών, με έδρα στο Δήμο μας (Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη), αριθμώντας πάνω από 60 μέλη, τα οποία συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο παζλ μιας δημιουργικής ομάδας.

Παράλληλα με την έκθεση, την Κυριακή 09/10 στις 18:00, θα δοθεί μία διάλεξη αφιερωμένη στο Έργο και την Τεχνική του σημαντικού Έλληνα φωτογράφου Κωνσταντίνου Μάνου. Ασπρόμαυρες εικόνες της ελληνικής υπαίθρου και το αντι-αμερικανικό όνειρο από ένα σημαντικό δημιουργό της διασποράς. Θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με εισηγητή τον φωτογράφο Χρήστο Κανάκη (Laurea in Fotografia).

Επίσημα εγκαίνια: Σάββατο 08/10, 19:00

Με Live Blues, από τους Hrach Altunyan Acoustic Sessions

Hrach Altunyan – κιθάρα, Γιώργος Ζαρκαδούλας – drums

 

Διάρκεια έκθεσης: έως και Τρίτη 11/10

Ώρες Λειτουργίας: ΣΚ 14:00-22:00, Δευτέρα-Τρίτη 17:00-21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία: Χ. Κανάκης, Τ 6944 584670, photo.lesxi.konpol@gmail.comfragments-of-our-era_2