Κατ’ εξαίρεση λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση το ΦΕΚ 4899 Β 06-11-2020 και τις διευκρινιστικές οδηγίες που έχουμε λάβει από την ΓΓΑ, το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει αποκλειστικά για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, όπως παρακάτω:

Καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή
Πρωί: 11:30-13:30
Απόγευμα: 17:30-19:30

Έναρξη λειτουργίας από Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Μετά από διευκρίνηση της ΓΓΑ σχετικά με την λειτουργία της πισίνας για θεραπευτική άσκηση,  σας ενημερώνουμε ότι τα αποδυτήρια θα λειτουργούν κανονικά.

Παρακαλούνται όσους έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον  για χρήση του κολυμβητηρίου για θεραπευτική άσκηση (αποκλειστικά από άτομα με αναπηρία) να προσκομίσουν στη γραμματεία πριν την πρώτη τους έλευση τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ακολουθεί απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης για τα δικαιολογητικά

β2. Επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η χρήση του κολυμβητηρίου αποκλειστικά για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:
β2.1/ έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας (ηλεκτρονική συνταγογράφηση από ΕΟΠΥΥ) και
β2.2/ προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Οι αθλούμενοι που δεν είναι μέλη του κολυμβητηρίου πρέπει να προσκομίσουν και τα επιπρόσθετα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή τους. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κολυμβητήριου στο 2106728043 για περισσότερες πληροφορίες.

ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού