ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022-2023.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 29  Ιουνίου 2022 θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με την μοριοδότηση των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για το έτος 2022-2023.

Για την υποβολή ενστάσεων κατά της μοριοδότησης, ορίσθηκε ως προθεσμία υποβολής ένστασης και δικαιολογητικών το διάστημα από Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022  έως Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να προμηθευτούν το έντυπο της ένστασης από την ιστοσελίδα του «ΟΚΑΠΑ» www.okapa.gr  και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.philothei-psychiko.gr (Νηπιακή αγωγή).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» την κα Βασιλείου, τηλ.  210 6822274.

Η κατάθεση των ενστάσεων θα γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 13:00 κατόπιν ραντεβού, καθώς και στο email preschool@okapa.gr  με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 13:00. Εκπρόθεσμες ενστάσεις και δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν δεν θα γίνονται δεκτές.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΣΟΦΙΑ

 

Κατεβάστε το έντυπο της ένστασης σε pdf  από εδώ…

Κατεβάστε το έντυπο της ένστασης σε docx  από εδώ…