ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021-2022.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7  Ιουλίου 2021 θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με την μοριοδότηση των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για το έτος 2021-2022.

Για την υποβολή ενστάσεων κατά της μοριοδότησης, ορίσθηκε ως προθεσμία υποβολής ένστασης και δικαιολογητικών το διάστημα από Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021  έως Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να προμηθευτούν το έντυπο της ένστασης από την ιστοσελίδα του «ΟΚΑΠΑ» www.okapa.gr  και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.philothei-psychiko.gr (Νηπιακή αγωγή).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» την κα Παλαιοθοδώρου, τηλ.  210 6822274.

Η κατάθεση των ενστάσεων θα γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 13:00 κατόπιν ραντεβού, καθώς και στο email preschool@okapa.gr  με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 9 Ιουλίου και ώρα 13:00. Εκπρόθεσμες ενστάσεις και δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν δεν θα γίνονται δεκτές..

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΣΟΦΙΑ

 

Κατεβάστε το έντυπο της ένστασης σε pdf  από εδώ…

Κατεβάστε το έντυπο της ένστασης σε docx  από εδώ…